Menu
  • Centraal Informatie- en Expertisepunt geweld in de Jeugdzorg
    De website www.geweldinjeugdzorginfo.nl van het Centraal Informatie- en Expertisepunt is bedoeld om ondersteuning te geven aan volwassenen die als kind geweld in de jeugdzorg hebben meegemaakt. Partners, familie, vrienden en professionals kunnen hier informatie vinden om hun naaste of cliënt beter te kunnen ondersteunen. Het Centraal Informatie- en Expertisepunt is onafhankelijk en u kunt anoniem contact opnemen.
  • Lotgenotenorganisaties
    Lotgenoten zijn mensen die in dezelfde situatie zitten. Er zijn veel lotgenotenorganisaties waar u terecht kunt, voorbeelden hiervan zijn: Stichting Jeugdzorg Slachtoffers, Stichting voor Ons of Jeugdhulp Voldoende Beschermd. Op de website www.geweldinjeugdzorginfo.nl van het Centraal Informatie- en Expertisepunt geweld in de Jeugdzorg staan alle verschillende lotgenotenorganisaties die u ook kunnen helpen.
  • Verbreek de Stilte
    Verbreek de Stilte is de hulplijn van Slachtofferhulp Nederland. Zij geven emotionele, juridische en praktische ondersteuning. U kunt Verbreek de Stilte bereiken op telefoonnummer 0900 – 9999 001. Ook kunt u hun website www.blijvendvertellen.nl bezoeken.